Българска актриса е най-добрата на Балканите. Звездата от турските сапунени сериали

...
Българска актриса е най-добрата на Балканите. Звездата от турските сапунени сериали
Коментари Харесай

Българска актриса е най-добрата на Балканите

Българска актриса е най-хубавата на Балканите. Звездата от турските сапунени сериали Гюлсим Али, която е родом от Русе, получи извънредно влиятелна премия на гала в югоизточната ни съседка. Тя успя да се пребори за оценката в извънредно конкурентна категория, в която става огромната победителка. Речта си на церемонията тя стартира на турски език, само че по-късно споделя няколко думи и на български, заяви " България Днес ".

" Искам да благодаря на всичко мои познати и близки, както и на цялото си семейство, които ме поддържат. Обичам ви доста, тази премия е и за вас. Благодаря ви! ", декларира трогателно Али, която едвам сдържа сълзите и страстите си.

По-рано тази година русенката беше определена да си партнира с любим №1 на фенките на сериалите - турската мегазвезда Къванч Татлъту, в новата огромна продукция " Ако кралят загуби ".

В края на месец май българката изненадващо напусна сериала " Планина от сърца " - един от трите най-гледани в Турция през последните две години. 27-годишната хубавица се превъплъщаваше в облика на Дилек, събирайки огромно зрителско утвърждение за играта си и химията взаимно с друга турска звезда - Берк Атан. Затова и мнозина бяха разочаровани, че нашенката слиза от екран. Според турските медии точно новата й изява с Къванч е повода русенката да постави завършек на присъединяване си в " Планина от сърца " и към този момент да е част от снимачния развой на " Ако кралят загуби ".

Гюлсим за пръв път попада в светлината на прожекторите през 2009 година, когато печели в София състезанието " Супермодел на България ". Тогава тя е едвам на 14 година и е най-малката участничка, само че впечатлява журито с отлични ограничения и височина от 174 сантиметра. Впоследствие хубавицата показа страната ни на международно дефиле в бразилския град Сао Пауло. Родена е на 18 февруари 1995 година в Русе в фамилията на български турци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР